INTO THE WOODS

FILMANBEFALINGER

Her på det seneste har jeg set en masse virkelig gode film, og derfor tænkte jeg, at lave et indlæg om dem! De er alle sammen film jeg varmt kan anbefale, og der er lidt til dem der kan lide de lidt mere dybe og indsigtsfulde film, kærlighedsdramaer og selvfølgelig har der også sneget sig lidt Disney med. I dag er vejret selvfølgelig fantastisk, men så kan i gemme lidt til de kedelige og grå regnvejrsdage!

1. THE THEORY OF EVERYTHING
the theory of everything
Den her film er fuldstændig fantastisk, og nok en af de bedste film jeg nogensinde har set. Den er virkelig sørgelig, men på samme tid utrolig livsbekræftende. Og det er fuldt forståeligt, at Eddie Redmayne vandt en Oscar for sin præstation som Stephen Hawking.

2. THE IMITATION GAME
imitation_game_ver4
The Imitation Game er ligesom The Theory Of Everything utrolig spændende og virkelig godt lavet. Benedict Cumberbatch spiller rollen som matematikgeniet Alan Turning, og han gør det supergodt. Filmen handler kort og godt om, at Alan Turning arbejder for den engelske regering om, at bryde det tyske militærs Enigma-kode. Det lykkedes, og det sikrede dermed de allierede sejren under 2. Verdenskrig, men det er ikke uden konsekvenser! Uh!

3. INSURGENT
Insurgent-Movie
Jeg tror, at der er 2 kategorier man kan høre under, når man taler om Divergent-filmene. Enten er man helt vilde med dem, eller også hader man dem. Jeg hører til den kategori der er fuldstændig vild med Divergentuniverset og suger hele historien til mig. Jeg har læst alle bøgerne og synes, at Insurgent er mindst lige så god som Divergent.

4. INTERSTELLAR
interstellar-poster
Jeg har altid været helt vild med Matthew McConaughey og hans præstationer i diverse film, og jeg synes det er så fortjent, at han er begyndt at få flere store og alvorlige roller som f.eks. i Dallas Buyers Club og senest i Interstellar. Filmen varer i næsten 3 timer, og udsigten til, at skulle se en rumfilm i så lang tid var mildest talt meget kedsomlig. Jeg blev dog klogere, og endte med at sidde med åben mund og meget stof til eftertanke. Den er utrolig flot lavet, og virkelig, virkelig spændende.

5. BIG HERO 6
Big-Hero-6-Disney-Movie-Poster
Jeg er altid meget skeptisk når det kommer til nye Disney-film, og er af den overbevisning, at de rigtige Disney-film jo er dem, som kom ud før år 2000. Haha. Så da min søster for 50’ende gang insisterede på, at vi skulle se den her, fik hun sin vilje – og det er jeg glad for hun fik! Den er virkelig sød og sjov, og jeg elsker Baymax!

Det var nogle af de film, som har gjort størst indtryk på mig på det seneste. Har i nogle forslag til film man bare skal se? I så fald tager jeg imod forslag med kyshånd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTO THE WOODS