I'M ON INSTAGRAM

STYLE CRUSH #MIRANDA KERR

Miranda Kerr er indbegrebet af lækkerhed, naturlig skønhed og power-woman. Hun har den flotteste krop og en meget misundelsesværdig stil. Hendes stil er casual og underspillet, men samtidig meget velovervejet og lækker. Hun mikser mellem at være meget klassisk og elegant til at være mere bohemian, med store hatte og flagrende kjoler. Derudover har hun sin egen hudplejeserie og det sødeste barn, som hun har fået med den flotteste mand. Og så synes jeg, at hun virker til at være helt vildt sød og nede på jorden – og det gør kun min beundring større.

tumblr_m781ttnqBC1rw428ko1_500 miranda_kerr_style_7 Celebrity Sightings In New York City - March 26, 2014 Stunning+supermodel+Miranda+Kerr+seen+stepping+MLrSmd9Wz_sl hbz-miranda-kerr-02-de-lg 1d3e50ec05ce20f72971e6c149b1005a

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M ON INSTAGRAM