NEW IN FROM THE BODY SHOP

BLOGANBEFALING #OLSEN ANONYMOUS

Olsens-Anonymous-Blog-Style-Fashion-Mary-Kate-And-Ashley-Olsen-Stun-In-Black-At-The-2015-Met-Gala-Beauty-Inspiration-Top-Knot-Wavy-Hair-Braids-Berry-Lips-Lipstick-Earrings-Red-Carpet  Olsens-Anonymous-Blog-Style-Fashion-Get-The-Look-Two-Ways-To-Wear-Round-Sunglasses-And-A-Plaid-Button-Down-Like-Mary-Kate-Olsen-Blue-Red-Top-Tights Vladimir Restoin-Roitfeld Presents David Mushegain, Salim Langatta and PC Valmorbida Olsens-Anonymous-Blog-Style-Fashion-Get-The-Look-Ashley-Olsen-Looking-Chic-In-Black-And-White-Spring-Style-Wavy-Hair-Beauty-Burnout-Tee-Leather-Belt-Mini-Skirt-ClutchOlsens-Anonymous-Blog-Style-Fashion-Get-The-Look-Ashley-Olsen-Is-Spring-Perfect-In-Black-And-White-Bangs-Beauty-Flirty-Brunch-Date-Wedding-Inspiration Olsens-Anonymous-Blog-Style-Fashion-Get-The-Look-Ashley-Olsen-Heads-Out-In-A-90s-Inspired-Layered-Look-With-Jeans-Sunglasses-Plaid-Scarf-The-Row-High-Waisted-Light-Wash-Denim-Slip-On-S olsens anonymous. mk & ashley ASHLEYOLSENMINIMALLOOKCREAMOFFWHITESLEEVELESSSWEATERWHITELINENMAXISKIRTGOLDBANGLESPATENTCROCTHEROWBAGROUNDSUNGLASSESSILVERWATCH1-590x778

Når man snakker om stilikoner, kan man ikke komme udenom Mary-Kate og Ashley Olsen. De har været i rampelyset lige siden de som 9 måneder gamle var med i deres første tv-serie. Deres stil har altid været meget boho- og hippie chic, men er gået hen og blevet mere minimalistisk og enkel med årene. De kan style som ingen andre kan, og de ligner altid en million. Håret hviler enten skødesløst ned over skuldrene eller også er det sat op i en løs hestehale eller knold, og de rocker virkelig “i-woke-up-like-this” looket til guldmedalje . Makeuppen er enten helt naturlig, men bliver ofte “gallaet” op med et smokey eye, tilsat iøjenfaldende, men enkle smykker. Jeg har altid været stor fan af dem, og min begejstring vil heller ingen ende tage når det kommer til deres high-end mærke, The Row. De er kæmpe ikoner for mig, og jeg er ikke i tvivl om, at de vil inspirere mange år endnu.
Det jeg egentlig ville med dette indlæg var at tippe om bloggen, Olsen Anonymous, hvor der næsten dagligt bliver postet forskellige outfitbilleder af både Mary-Kate og Ashley, og det er en blog jeg altid klikker ind på for at finde inspiration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN FROM THE BODY SHOP