NEW IN / MAC

TRINES WARDROBE

vg

Jeg tror, at jeg kan lide alt ved bloggeren Trine Kjær. Jeg elsker hendes stil, hendes hår- og hudplejeprodukter, hendes århusianske accent og sidst men absolut ikke mindst – så elsker jeg hendes garderobe! Jeg er stor fan af siden Fashion-Post som dagligt poster artikler, små videoklip, interviews og billeder af alle mulige ting indenfor modeverdenen. Det jeg allerbedst kan lide, er når Garderobe-snageren tager på udkig i nogen af de største trendsetteres garderober, og det var altså Trines forleden. Hun viser sin kæmpe og yderst misundelsesværdige garderobe frem – blandt andet hendes nyeste køb, og også hendes dyreste! Se klippet HER.

trinekjær
For et par år siden besøgte Spotding Closet også Trine, hvor hun viste sit bedste genbrugsfund, hendes lækre skosamling og hendes yndlings item i garderoben. Jeg tror, at jeg har set det klip over 50 gange, da jeg elsker hvordan Trine har indrettet sin garderobe, og så synes jeg bare, at hun er rigtig charmerende og sød at høre på. Se klippet HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN / MAC