SHADES OF PINK

STYLE CRUSH #LIZZY VAN DER LIGT

Collager1

En kvinde der altid er velklædt, eksperimenterende og smilende er den hollandske blogger og stylist, Lizzy Van Der Ligt. Hun har den fedeste stil som er en blanding af det rå, det mere boho-inspirerede og det feminine. Hun er venner med Karl Lagerfeld, har et utal af Chanel tasker og har været featured i Vogue masser af gange. Og så har hun det lækreste hår! Hun har desuden medvirket i de kendte klip “Closet Confessions”, hvor man ser nogle af hendes absolutte yndlings items i hendes garderobe, hendes måde at indrette sin garderobe på samt hendes samling af finurlige ting som pelsede tasker og fjerboaer! Jeg er fuldstændig faldet for hendes charme og kan lide alt ved hende, selvom jeg ikke forstår et ord af hvad hun siger! Se klippet HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHADES OF PINK