RED SKIRT & PASTEL SHIRT

INSIDE OLIVIA PALERMO’S CLOSET

Opdateret for nylig2

Jeg er som så mange andre utrolig betaget af Olivia Palermo, og hun er et af mine største stilikoner. Hun kan style som ingen andre, og så er hun bare super chik at se på med sine altid røde negle, skinnende hår og perfekte outfits. Britisk Vogue har besøgt hende på hendes hotelværelse, for at få et kig på hendes utrolig eksklusive, stylede og misundelsesværdige garderobe. (Det her er endda kun hendes “wardrobe for travelling”, goosh). Der kom et lille videoklip ud af besøget, og det kan i se HER. Nu smutter jeg ud i solen igen, hold op vejret er skønt de her dage!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED SKIRT & PASTEL SHIRT