FAVOURITE TROUSERS FROM FIVEUNITS

STYLE CRUSH #WHITNEY EVE PORT

Opdateret for nylig2

Jeg tror, de fleste piger er vilde med Whitney Port’s stil. Jeg elsker hendes måde at style på, da alle hendes outfits har et feminint touch, som jeg er helt vild med. Derudover virker hun til at være rigtig sød, sjov og nede på jorden, som jeg virkelig synes klæder celebrities. Alt det – samt hendes lækre hår, lange ben og den mest misundelsesværdige samling af kjoler – gør hende til et af mine helt store stilikoner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE TROUSERS FROM FIVEUNITS