IF I WAS A MILLIONAIRE

IN THE MAKING: MAC MINERALIZE SKINFINISHES

Opdateret for nylig3-001

Jeg er en trofast følger af Liv Winthers blog, TheThingsWeDo, og blev fuldstændig forelsket i dette indlæg, hvor hun poster de fineste billeder fra en MAC workshop. Jeg elsker MAC’s makeup og har rigtig meget af det, og deres mineralize skinfinishes og øjenskygger er mine absolutte yndlings produkter derfra. Så da jeg så disse billeder som er taget backstage til workshoppen, hvor de netop producerer deres MSF’s, blev jeg nødt til at dele billederne. Jeg synes, at de er helt fortryllende og de giver mig lyst til at investere i endnu flere af de smukke, smukke highlighthere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF I WAS A MILLIONAIRE