TOO FACED / THE LITTLE BLACK BOOK OF BRONZERS

GRAFITTI GIRL

Opdateret for nylig4-003
Kjole: SAINT TROPEZ/ Solbriller: FRA FRANKRIG/ Taske: CHANEL

Hold nu op hvor er det dårligt vejr for tiden, det er til at blive helt deprimeret af! I dag har været noget af en sløv dag for mit vedkommende, da jeg er blevet småsyg og derfor har ligget i sengen stort set hele dagen. Så da mit look i dag har bestået af ingen makeup, en stor striktrøje og trætte øjne, vil jeg i stedet vise hvordan jeg så ud den anden dag, da min søster og jeg var nede og købe blomster og hygge. Jeg var iført min nye kjole, som jeg købte secondhand på et marked og som er fra Saint Tropez. Normalt plejer den butik at være en jeg bare går forbi da jeg synes, at deres tøj er lidt kedeligt, men denne fine kjole er jeg gået hen og blevet rigtig glad for. Den har en rigtig fin udskæring, et flot blomsterprint i lækre farver – og så er jeg vild med, at den lige er lidt længere, end mine kjoler normalt plejer at være. Og så ser de fleste ting jo fine ud med en Chanel over armen. Jeg er simpelthen så glad for den taske, og har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at have smidt så mange penge efter den. Bare det at kigge på den gør mig glad, haha. Nu vil jeg finde en god film og prøve ikke at falde i søvn til den. Jeg håber i har en dejlig aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOO FACED / THE LITTLE BLACK BOOK OF BRONZERS