GRAFITTI GIRL

STYLE CRUSH #FUNDA CHRISTOPHERSEN

Opdateret for nylig4-004

Alle billeder er taget fra Fundas blog

Det er efterhånden rigtig lang tid siden jeg sidst kom med et style crush-indlæg. Jeg har længe gået og “gemt” lidt på dette style crush, da jeg ville håndplukke de helt rigtige yndlings-outfits at vise Jer. Men jeg måtte sande, at det simpelthen er umuligt at vælge et par stykker ud, da hende her er mit absolutte stilikon og en kvinde, som jeg beundrer og lader mig inspirere rigtig meget af – der er selvfølgelig tale om bloggeren, Funda Christophersen. Jeg har en inspirationsmappe på min computer, og rigtig mange af billederne i den mappe, er af Funda. Hun formår altid at se totalt”casual chic” og gennemført ud og bruger alle slags materialer i sin styling – ruskind, læder, denim, bomuld – you name it. Mange af hendes outfits er meget simple og enkle, men altid tilsat det der ekstra og udefinerbare, der gør lige præcis dét outfit helt perfekt. Og så når man bare langt med lækker hud, flot hår og perfekte accessories. Og jeg ved godt, at denne collage er lidt ekstrem med alle de billeder, men jeg ville bare have dem alle med. Hvis i ikke selv er bekendt med Funda og hendes blog, så kan jeg virkelig anbefale Jer at tjekke den ud her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAFITTI GIRL