THIS WEEK'S WISHLIST

IRIS

Opdateret for nylig5-009

En kvinde jeg virkelig beundrer, er New Yorkeren Iris Apfel. Hun har den mest flippede og eksperimenterende stil, og er altid iført læbestift og sine ikoniske runde briller. Iris er i øjeblikket aktuel i dokumentarfilmen Iris, som man blandt andet kan se på Netflix, og det var også i den jeg for alvor fik øjnene op for hende. Hun har flere lejligheder fyldt med tøj, og gør en dyd ud af at sætte designertøj og couture sammen med genbrugsfund. Hun har efterhånden rundet de 94 år, men det forhindrer hende ikke i at samarbejde med makeupbrandet MAC og deltage i diverse modearrangementer. Og så kan hun som en af de eneste sætte et smil på Kanye’s læber (billede øverst til højre) så hun må virkelig være noget helt særligt! Jeg er faldet pladask for denne inspirerende kvinde, og jeg kan klart anbefale dokumentarfilmen om hende.

2 kommentarer

 • Jeg håber at være bare lidt iris når jeg bliver “gammel” hun er så farverig og en dame som tør. I love!!

  Fra mig en 41 årig :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja hun er så sej med det lilla hår og de runde briller, og det får nærmest en til at glæde sig til at blive “rigtig” gammel 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK'S WISHLIST