JUST ORDERED

H&M A LA ISABEL MARANT

Opdateret for nylig5-016
1. Isabel Marant here/ 2. Billede lånt af Cathrine Urhammer.

H&M er kommet med deres fortolkning af Isabel Marant’s sweater med de fine knapper ved skuldrene. Jeg synes faktisk bedre om H&M’s version af sweateren end Isabel Marant’s da jeg synes, at hendes version af den er for bred over skuldrene, hvorimod den fra H&M er lidt mere ‘blød og afslappet’, som man kan se på smukke Cathrine ovenover. Jeg kan desværre ikke finde linket til den fra H&M, men har set den i flere af deres butikker. Mener at den ligger til 349 kroner, hvor Isabel Marant’s ligger til knap og nap 5500 – what a catch!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED