JUST ORDERED

H&M A LA ISABEL MARANT

Opdateret for nylig5-016
1. Isabel Marant here/ 2. Billede lånt af Cathrine Urhammer.

H&M er kommet med deres fortolkning af Isabel Marant’s sweater med de fine knapper ved skuldrene. Jeg synes faktisk bedre om H&M’s version af sweateren end Isabel Marant’s da jeg synes, at hendes version af den er for bred over skuldrene, hvorimod den fra H&M er lidt mere ‘blød og afslappet’, som man kan se på smukke Cathrine ovenover. Jeg kan desværre ikke finde linket til den fra H&M, men har set den i flere af deres butikker. Mener at den ligger til 349 kroner, hvor Isabel Marant’s ligger til knap og nap 5500 – what a catch!

6 kommentarer

 • Ejj, hvor er den fin 😀 <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det synes jeg også, bliver næsten nødt til at eje den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare smuk og sikke en fantastisk farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja den er virkelig smuk og et scoop til de penge! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den fra hm er nemlig så fin. Jeg har også nappet den for et par uger siden.
  Den er i uld så perfekt til den kommende kolde tid :smiley:

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ej nu bliver jeg jo nødt til at købe den! Den kan også pifte ethvert outfit op og kan jo bruges til alt. Den må jeg lige ind og prøve næste gang jeg smutter forbi en H&M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED