FIVE LATELY SNAPS

STYLE CRUSH #BLAIR WALDORF

Opdateret for nylig7-007 Opdateret for nylig7-008
Alle billeder er fundet på Google

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg sidst kom ud med et style-crush indlæg, og dette skal dedikeres til The One And Only, Queen B. Ja jeg ved godt, at Blair Waldorf er en fiktiv person, men man kan vel stadig godt ønske sig at være hende – bare engang imellem? Hun har virkelig den vildeste garderobe med de flotteste og unikke kjoler, tasker og sko i alverdens farver og materialer, og så mange hatte, accessories og hårbånd, at det halve ville være mere end rigeligt. Hun ser altid så gennemført ud, og hendes outfits er altid fyldt med unikke detaljer som f.eks. strømpebukser i blonde, hårbånd med perler på og designertasker i alle regnbuens farver. Jeg er så fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIVE LATELY SNAPS