TRAVEL SIZE BEAUTY

SILK, KNIT AND LEATHER OUTFIT

Opdateret for nylig7-019
Strik og nederdel: H&M/ Støvler: SECONDHAND/ Tørklæde: BURBERRY

Her ser i dagens outfit i akavede positioner og med en masse vind i håret! Jeg er hos mine forældre i weekenden, da jeg holder fødselsdag for hele familien i morgen, wuhuu! Dagen i dag er gået med en masse hygge og så selvfølgelig Vild Med Dans, så alt i alt har det jo været den perfekte fredag! Jeg håber, at i også har en dejlig aften! Måske har i oven i købet fået fat i nogle lækre ting på tilbud? Jeg kom i hvert fald hjem med noget beautyrelateret i går, som jeg har ønsket mig meget længe – mere om det snarest!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVEL SIZE BEAUTY