OUTFITS LATELY

THE CARRIE WAY

Opdateret for nylig8-010

En af de sejeste og mest inspirerende kvinder på denne jord, må være Carrie Bradshaw – og nå ja Blair Waldorf. Man kan altså godt have et crush på opdigtede personer! Jeg e-l-s-k-e-r Sex and the City, og tror, at det må være min absolutte favoritserie sammen med Gossip Girl, haha. Jeg elsker hele universet i Sex and the City – de går alle i det lækreste designertøj, spiser ude hver dag, lever af deres drømme og bor på jordens fedeste ø – Manhattan. Jeg har altid elsket Carries stil – også de outfits, som er lidt underlige og grimme. Jeg elsker bare, at hun tør at gå i det hun vil, og er fuldstændig ligeglad med, hvad omverdenen tænker – for det er jo hende, der ved bedst. Det savner jeg lidt engang imellem. Jeg synes selv, at jeg er meget god til at gå i lidt anderledes og farverigt tøj, men jeg ville ønske, at jeg havde lidt mere “Carrie” i mig og turde iføre mig et outfit bestående af en langærmet croptop og en stribet maxinederdel med en bæltetaske fra Gucci om hofterne! Aldrig har en Gucci-bæltetaske i logoprint været så tiltalende som nu..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFITS LATELY