FAVOURITE EYE CARE PRODUCTS

EIRÍN KRISTIANSEN

Opdateret for nylig8-013
Alle billeder er taget fra Eirín’s blog

Rigtig meget af min inspiration kommer af at kigge på andre mennesker. Hvordan de bærer sig ad, præsenterer sig og hvordan de styler deres outfits. En af dem jeg virkelig synes mestrer dette, er nordmanden Eirín Kristiansen. Hun er virkelig smuk, og så har hun en virkelig lækker stil – enkel, men med en smule spræl i. Hun blogger faktisk mest om mad og fitness – begge ting, som jeg faktisk ikke rigtig går op i, men alligevel er der noget ved hendes blog der fanger mig, og giver mig lyst til at kigge alle hendes sider igennem. 107 sider, for at være helt præcis. Haha. Find hendes blog her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVOURITE EYE CARE PRODUCTS