EIRÍN & CATH

GLITTER NAILS WITH ESSIE AND CIATÉ

12659658_10206687612803024_470454198_n

Godmorgen Piger. Jeg ville lige tjekke ind og vise Jer mine fine “prinsessenegle”. Jeg har en k-æ-m-p-e neglelaksamling, og det er noget jeg har på hver dag, da jeg virkelig synes at det gør noget for mit velvære. Forleden prøvede jeg denne fine kombination, hvor jeg først lagde et lag af den pink/lilla fra Ciaté og derefter et lag med det lyserøde glimmer fra Essie. Det bedste er, at glimmeret ikke er noget der “stikker ud”, men ligger sig som et helt normalt lag neglelak. Næste gang vil jeg prøve med en mørkeblå base og derefter putte et lag guldglimmer på, det tror jeg kunne være ret fint.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EIRÍN & CATH