LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #JANUARY

WHITNEY EVE

Opdateret for nylig8-027
Alle billeder er fra Whitney’s Instagram

Jeg er kæmpe fan af Instagram, og bruger meget tid på at kigge på alle de smukke billeder. En af de profiler jeg klikker ind på hver dag, er Whitney Eve Port’s. Jeg elskede hende i de gode, gamle The Hills dage – hun var så sød, naturlig og stilig. Og stilig er hun stadig. Jeg har før nævnt min beundring for hendes stil i et af mine style crush indlæg, og min beundring er kun blevet større siden. Hun går altid i det lækreste tøj – blomstrede kjoler og sæt, og har en yderst misundelsesværdig samling af accessories. Og prøv lige at tjek hendes brudekjole ud, den er jo fuldstændig fantastisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #JANUARY