PINTEREST INSPO

NEW IN / FLORAL SKIRT

Opdateret for nylig8-034

Forleden sendte min veninde mig et snap med denne nederdel og spurgte “om den var noget for mig”. Jeg skyndte at svare, at SELVFØLGELIG var den det. Jeg elsker nederdele, farver og blomster og derfor er denne nederdel noget af en drøm for mig. Det er min venindes mor der har syet den, og jeg var så heldig (hihi) at hun ikke rigtig fik den brugt – katjiiing! Jeg er SÅ vild med den og glæder mig til at bruge den både her til foråret med et par strømpebukser, fine sko og en skjorte og til sommer med bare ben, stiletter og en enkel t-shirt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINTEREST INSPO