12 KJOLER UNDER 150 KRONER

BLUE SHIRT & BAG

Opdateret for nylig8-061
Trøje: SECONDHAND/ Nederdel: GINA TRICOT/ Taske: BY MALENE BIRGER/ Scrunchie: PICO

I går var jeg iført min nye trøje, som jeg fandt på et loppemarked til sølle 25 kroner. Den har den fineste længde og en super flot udskæring på ryggen, som man dog ikke kan se på billederne. Jeg er lidt træt efter middag og bytur med min studiegruppe i går, så dagen i dag har stået på lidt magasinlæsning og Suits på Netflix. Kan I have en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 KJOLER UNDER 150 KRONER