DRESS LIKE A SUNSET

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #APRIL

I dette indlæg vil jeg fortælle om april boksen fra Lookfantastic – bedre sent end aldrig (har simpelthen haft så travlt med eksamener og en masse andre opgaver). Navnet på denne boks var #LFBLOOMS, og der var en masse lækre produkter, som jeg vil beskrive nedenfor.

13081761_10207493214822571_1637960794_n

Briogeo Don’t Despair Repair Deep Conditioning Mask: Denne hårmaske kom på et meget belejligt tidspunkt, da jeg netop havde opbrugt min anden maske. Den har virket rigtig fint til mit hår, og dufter af lakridskonfekt, som jo ikke er helt dårligt! OG så er den uden parabener og silikone, som er et kæmpe plus i min bog, da de ting er virkelig dårlige for ens hår.

Rituals Miracle Scrub Ultra Softening Hand Scrub: Dette produkt er mit yndlings af dem alle! Jeg tænkte, at det ville være et af de ligegyldige produkter i boksen da jeg modtog den, men den er SÅ lækker! Jeg bruger den når jeg er i bad, hvor jeg smører den ind til kornene er væk, og den efterlader mine hænder super bløde og lækre. Jeg er fan!

Elemis British Botanical Hand & Nail Butter: Denne håndcreme har jeg brugt efter jeg har skrubbet mine hænder, og den er s-k-ø-n. Den dufter af en blanding af lavendel og citrus, og det er virkelig et produkt jeg har nydt at bruge.

Bloom And Blossom Bath And Shower Gel:
Jeg er pjattet med showergels, og synes det er en lille luksusting at forkæle sig selv med en god showergel. Denne duftede ikke af noget, men efterlod min hud lækker og blød – som jo trods alt er det vigtigste, hihi.

Balance Me Super Toning Body Polish: Jeg er i tvivl om jeg har brugt dette produkt på den rigtige måde, da jeg har brugt det som en bodyscrub. Jeg har brugt den i badet, og den er super lækker at massere ind i huden, og den har den skønneste og mest friske duft af ingefær, som jeg elsker i alt (juice, mad, cremer – you name it!)

Tanworx Tan Maintainer: Denne creme er (så vidt jeg har forstået) en der er med til at bibeholde ens tan. Jeg har ikke prøvet den endnu, da der ikke er noget at bibeholde endnu – haha, men jeg glæder mig til at prøve den til sommer.

Myvitamins Lemon Flavvour Performance Effervescent: Jeg er ikke den rigtige til at teste vitamintabletter/drikke som denne, da jeg personligt synes at de smager rigtig underligt! Men jeg fik min mor og min søsters kæreste til at teste dem, og de kunne rigtig godt lide dem – så hvis man er til vitamindrikke der giver energien et boost, så er disse vist rimelig ok!

Jeg er som sædvandlig fuldstændig pjattet med konceptet om, at man hver måned modtager en boks med en masse lækre og spændende produkter. Hvis det er noget for Jer, så kan i tjekke linket ud her. En måneds boks koster 144 kroner + fragt, og produkterne skuffer aldrig.

I SAMARBEJDE MED LOOKFANTASTIC

13161987_10207493226702868_33975710_n

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS LIKE A SUNSET