BEACH ESSENTIALS

LEOPARD GIRL

Opdateret for nylig8-095
Jakke: JULIE FAGERHOLT HEARTMADE/ Skjorte: H&M/ Nederdel: GINA TRICOT/ Taske: CHANEL

Forleden var jeg til fodterapeut for at få helt klare sommerfødder, og i den anledning var jeg hoppet i min nye elskede jakke fra Heartmade med en afslappet skjorte og nederdel indenunder. Jeg elsker denne skjorte, som har de fineste detaljer – ved ærmerne har den to bindebånd som kan bindes til sløjfer, og så elsker jeg, at den har en lynlås (som også er ret in lige nu)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEACH ESSENTIALS