LEOPARD GIRL

FASHION-POST SKØNHEDSBOKS

13624516_10207920517424869_571473154_n

Jeg var ved at gå ud af mit gode skind da jeg så, at man kunne få ovenstående produkter for bare 150 kroner inklusiv fragt! Der er lidt til både hår, hud og negle og jeg er så spændt på at teste alle tingene. Det er teamet bag Fashion-Post der har håndplukket deres yndlingsprodukter og jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at elske dem – er i hvert fald i forvejen helt vild med både tørshampoen fra Colab samt Kérastase’s produkter. Når jeg har testet produkterne nærmere, skal jeg nok komme med en lille anmeldelse af dem. I kan købe boksen lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEOPARD GIRL