WINDY WEATHER

FLORAL DRESSES

13672530_10207946361070944_1736295249_n
Fra venstre: ASOS, ASOS, ASOS, ZARA

Jeg er en rigtig kjolepige, og der skal helst være masser af blomster og farver på mine kjoler. Disse 4 ovenover er nogle af mine yndlings, og jeg føler mig altid så feminin når jeg har dem på. Et af de bedste steder at finde fine kjoler er (ifølge mig) på Asos hjemmeside eller hos Zara. Det svære ved Asos er selvfølgelig, at man ikke kan prøve pågældende item på inden køb, men jeg synes de plejer at være meget størrelsestilsvarende – jeg er normalt en str. 36 og jeg bruger UK8 i kjoler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINDY WEATHER