FLORAL DRESSES

CURLY SUMMER HAIR

Skærmbillede 2016-07-14 kl. 14.47.20

Jeg har længe overvejet at investere i dette krøllejern fra OBH Nordica. Det er et krøllejern, som laver bølger i stedet for krøller, så man får mere naturlige krøller i stedet for de “prinsesse krøller” man ender med hvis man bruger et almindeligt krøllejern. Det koster kun 249,- så det er jo faktisk ikke så slemt – og det vil bare se så fint ud med stort, fyldigt wavy hair her til sommer! I kan købe krøllejernet lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORAL DRESSES