LONG TIME NO SEE

FASHION ON A BUDGET

13816995_10208030467933563_2068074131_n
Øreringe: GLITTER/ Ballerinaer: H&M

Hvis jeg havde utallige guldbarre i bankboksen ville jeg elske at investere i flere lækre designeritems. Og det er ikke fordi, at jeg synes highstreet tøj fra H&M og Zara ikke er godt nok, men fordi jeg elsker følelsen af, at have sparet op til en lækker ting i god kvalitet, som er lavet af ægte læder i stedet for noget der ligner.  Men de der guldbarre er ikke rigtig en realitet, og når man som mig stadig elsker de ting som de dyreste designere lancerer, må man gå på kompromis. Ovenover ser I de nyeste items til min garderobe, som jeg synes er et rigtig fint alternativ, hvis man gerne vil have lidt designer-feelin’. Både øreringene og skoene har hentet deres inspiration fra Céline, og jeg synes at begge ting er SÅ fine! Øreringene (som også findes i sølv) kan jeg ikke finde online, men skoene kan findes lige her – de findes i øvrigt også i mørkebrun, sølv og pudder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME NO SEE