FASHION ON A BUDGET

GOING TO FRANCE

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.11.39
1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her, 7. her, 8. her

Om 13 dage flyver jeg til Sydfrankrig, og i den forbindelse har jeg lavet en collage med inspiration til, hvad jeg gerne vil have med mig. Sydfrankrig er lig med stråtasker og ditto hatte, farverige accessories, løse saronger, fine kjoler og lækre sko! Alle tingene ovenover er fra h&m, og jeg ville ønske, at jeg kunne få dem alle med i kufferten!

2 kommentarer

  • Kjolen er godt nok perfekt til en tur til Sydfrankrig og med en fin sommerhat til er det et fantastisk sommeroutfit. Rigtig god tur til Sydfrankrig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION ON A BUDGET