GOING TO FRANCE

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX #JULY

I dette indlæg vil jeg fortælle Jer om juli måneds beauty box fra Lookfantastic, som efter min mening er den allerbedste de har lavet! Den er fyldt med en masse lækre luksusprodukter som jeg havde hørt en masse rigtig godt om, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Hvis I er nogle værre beauty-addicts (ligesom jeg) synes jeg, at I skal tage et kig nedenunder. Hvem ved, måske finder I Jeres fremtidige yndlingsprodukt? ; ) I kan se mine tidligere indlæg her, her, her og her.

Opdateret for nylig9-003

This Works “In Transit Camera Close-Up: Mask, Moisturiser and Primer in One”: Dette produkt er faktisk et af Victoria Beckhams favoritter, og derfor havde jeg store forventninger til det. Det er (som navnet antyder) en maske, fugtighedscreme og primer i én, og jeg har brugt den efter jeg har renset min hud om morgenen. Jeg er bestemt ikke skuffet over den, for som VB siger “This does work!”

Bellápiere Lip and Cheak Stain “Pink”: Denne stain var et af de produkter jeg var mest spændt på. Jeg har set en masse YouTubere bruge disse, som er en blush og læbepomade/læbestift i én. Den har den fineste pink/rosa farve og det ser SÅ naturligt ud når jeg har den på, kæmpe like!

Kebelo “Silk Anti-Frizz Cream Serum”: Jeg elsker konceptet med disse serummer til håret, og de er g-e-n-i-a-l-e til mit ellers lidt ustyrlige hår. Denne serum er god hvis man har kruset hår, da den ‘holder det nede’ uden at det ser fedtet eller klistret ud. Den kan også bruges inden man bruger varmeapparater, da den er med til at holde håret sundt og glansfyldt.

Nuxe “Huile Prodigieuse Or”: Denne olie var jeg virkelig spændt på at prøve. Jeg har set SÅ mange bruge denne kropsolie, og har faktisk været ved at købe den op til flere gange. Jeg elsker den. Den får min hud til at se sund, fugtmættet og glødende ud pga. olien og guldglimmeret og så snart jeg er løbet tør for den, skal jeg have fat i den i full-size. No doubt about that!

Benefit “Goof Proof Eyebrow Pencil”: Denne øjenbrynspensel var som sendt fra himlen, da jeg netop havde brugt min Archery fra Soap And Glory op. Jeg havde faktisk aldrig prøvet brynprodukterne fra Benefit, men selvfølgelig hørt en masse hype omkring dem – og jeg forstår det fuldstændig. Denne pensel er perfekt – den er super nem at anvende, udfylder ens øjenbryn på en meget naturlig måde og er samtidig drøj i brug. Det er mit yndlingsprodukt i boksen, og lige så snart jeg har brugt den op, skal jeg have fat i full-size modellen. Som I kan høre, er jeg rimelig begejstret over denne boks!

Miti “Bobbles”: Disse elastikker havde jeg faktisk et par stykker af i forvejen, da de er g-e-n-i-a-l-e. Jeg bruger dem både dag og nat, men de er især gode at sove med, da de ikke ødelægger håret (hvis man f.eks. har sat det op i en fletning) og samtidig gør de ikke ondt at sove på – win win situation!

Som I nok kan fornemme, kan min begejstring over denne boks ingen ende tage. Jeg synes uden tvivl, at det er den bedste boks til dato og har virkelig fået øjnene op for en masse lækre produkter, som jeg uden tvivl skal investere i når disse er brugt op. Jeg kan virkelig anbefale Jer at klikke boksen hjem, da det er så god value for money! Boksen koster 135 kroner og kan købes lige her.

I SAMARBEJDE MED LOOKFANTASTIC

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO FRANCE