OLIVIA PALERMO VIDEO CLIPS

MAKEUP OF THE DAY

 

13874938_10208056563825944_260568945_n

Dette er hvad jeg har i hovedet i dag ; ) Om sommeren bruger jeg ikke foundation – kun concealer de steder, hvor det virkelig er nødvendigt (under øjnene, på røde spots osv). Jeg har fokuseret på et naturligt look, hvor kinderne har fået lidt bronzer og lyserød blush, og på øjenene har jeg brugt de brune og guld farver, som jeg synes ser så fint ud. Alle produkterne kan købes i Matas og Sephora.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLIVIA PALERMO VIDEO CLIPS