MAKEUP OF THE DAY

TERNET OUTFIT

Opdateret for nylig9-005
Top: H&M/ Nederdel: GINA TRICOT/ Taske: CHANEL/ Ballerinaer: H&M

I går havde jeg mine lillesøstre på besøg til hygge og overnatning, og i den anledning fik jeg dem til at tage et par outfitbilleder af mig. Jeg var iført min nye nederdel fra Gina Tricot, som jeg fandt forleden i deres udsalg til meget få penge – den kan jo både bruges her til sommer med en croptop til, men også til de lidt koldere tider med strømpebukser og en strik over. I skrivende stund ligger jeg i sofaen og læser det nyeste nummer af Elle, mens jeg drikker den lækreste jordbær/hyldeblomst/lime-smoothie – ikke så ringe endda!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP OF THE DAY