MUNTHE GOLD FAVORITES

STYLE CRUSH #JEANETTE MADSEN

Opdateret for nylig9-012
Alle billederne er fra Jeanettes Instagram

En kvinde jeg virkelig beundrer for hendes stil er Jeanette Madsen, som er Fashion Editor på Costume. Hun er utrolig eksperimenterende i sin tilgang til sin stil, og er både feminin, elegant og boho-chic med et strejf af noget sporty og rock n’ roll. Udover at måtte have den lækreste garderobe, er hun super smuk og naturlig i sin udstrålig, og jeg kan ikke andet end at blive glad af at se på alle hendes inspirerende billeder på Instagram. Jeg ville ønske, at hun var blogger så jeg på den måde kunne følge hende og hendes univers!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUNTHE GOLD FAVORITES