DEN GUCCI INSPIREREDE SKJORTE

ALL BLUE, AGAIN

opdateret-for-nylig11-015
Strik: H&M/ Nederdel: & OTHER STORIES/ Taske: BY MALENE BIRGER/ Støvler: MANGO

Hvis man dømmer ud fra de sidste mange outfitposts skulle man tro, at jeg kun ejer blåt tøj – jeg ved ikke lige hvad der sker for det ; ) Men således så jeg i hvert fald ud i fredags. Jeg elsker kombinationen af en striktrøje i et lidt tungere materiale sammen med en nederdel i et lidt lettere materiale – det synes jeg ser så fint ud. Tasken fra Malene Birger har jeg virkelig også brugt meget og så elsker jeg, at den ikke er i den klassiske  sort/hvid farvekombination, som de fleste render rundt med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN GUCCI INSPIREREDE SKJORTE