ACNE TREATMENT // MARIO BADESCU

ALWAYS CHOOSE GLITTER

14961395_10208902294848691_1088232295_n
Øreringe: GINA TRICOT

Denne lørdag morgen skal det handle om øreringe – og ikke bare de simple og klassiske øreringe, men de store, glitrende og skrigende af slagsen. Øreringetrenden i modebilledet for tiden er, at de helst skal være glitrende og til at få øje på, mens tøjet skal være så afslappet som muligt. Da jeg så smukke Sille med disse øreringe var jeg derfor ikke i tvivl om, at dem måtte jeg også skaffe mig. Jeg har egentlig altid været en glimmer pige, som elskede at gå i glimmerkjoler tilsat glitrende smykker, men af en eller anden årsag har jeg nærmest smidt dem alle ud – det blev der lavet om på den anden dag, og jeg har allerede haft øreringene på til flere lejligheder. Både til fine kjoler, men også til store og afslappede striktrøjer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACNE TREATMENT // MARIO BADESCU