ADVENT IDEAS FOR HER

SILVER DRESS & BOOTS

opdateret-for-nylig11-035
Jakke: SECONDHAND/ Kjole: ZARA/ Støvler: ZARA/ Solbriller: CÉLINE

Så er det atter blevet mandag, og jeg er glad i låget og i overskud efter den hyggeligste weekend, hvor jeg har holdt fødselsdag for min familie. I går hoppede jeg i en af mine fine fødselsdagsgaver, nemlig denne smukke, smukke kjole fra Zara. Jeg er helt vild med det sort/sølv mønster og flæserne, og glæder mig til at bære den til alle vinterens arrangementer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENT IDEAS FOR HER