JUST ORDERED // FLORAL JAPANESE JACKET

THE BODY SHOP // INSTAGLOW CC CREAM

opdateret-for-nylig12
The Body Shop Instaglow CC Cream

Jeg havde længe overvejet at købe denne fine CC Cream fra The Body Shop, og købte den så endelig for en måneds tid siden. Jeg bruger den efter min almindelige dagcreme inden makeup, og den giver huden den flotteste og mest glødende finish. Den skulle eftersigende minimere forekomsten af porer, og min hud har faktisk ikke været så flot som den er nu, i meget lang tid. Den har oven i købet SPF20, som jo kun gør min begejstring bedre – vi skal huske at passe på vores hud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED // FLORAL JAPANESE JACKET