GOING TO LONDON

A TREND I DIG // PINK LOAFERS

pink-loafers
Loafers: TOPSHOP

År 2016 har virkelig været loaferens år – de farverige af slagsen fra Gucci vel at mærke. Det er dog langt fra alle, der har råd til at smide 4000+ efter de flotte sko, og derfor har jeg fundet et ganske fint alternativ fra Topshop, som ligner dem på en prik (og så koster de kun lidt over 200 kroner!) Jeg er ellevild med dem, og overvejer på det kraftigste, om de skal bestilles hjem. De vil være så fine – især med et par fine glimmersokker i. De fås desuden også i guld, sølv og i en navyblå version med røde blomster på. Køb dem her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO LONDON