INTERIOR WISHES

APROSIO & CO.

aprosioco
Smykker: APROSIO & CO. HOS LOT#29

Smykkemærket Aprosio & Co. er næppe gået nogen ubemærket hen, da de smukke smykker efterhånden er repræsenteret på diverse blogs og Instagram profiler. Designeren bag er den italienske kvinde, Ornella Aprosio, som i samarbejde med sit team laver alle smykkerne i hånden. Jeg er faldet pladask for alle smykkerne, som er så fine og unikke. De ligger desværre i den lidt dyre ende af prisskalaen, og derfor har jeg også selv forsøgt mig med at lave et par øreringe – de blev dog ikke lige så fine som de originale ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIOR WISHES