FABULOUS FOUR

BEING BUSY

skaermbillede-2017-06-02-kl-21-04-24
Frakke: 2NDDAY/ Bukser: 5UNITS/ Støvler: ZARA/ Taske: TRUSS NYC

Jeg er meget fraværende på bloggen for tiden, og det er der en god grund til. Jeg sidder og er i fuld gang med min afsluttende eksamen på mit første år på KEA. For at være ærlig, så har det været en virkelig træls og sårbar tid, som har budt på mange frustrationer og tudeture – min kæreste må tro, at jeg er skør ; ) Forleden kom jeg dog lidt ud af lejligheden, for at kigge lidt i butikker. Her var jeg iført min pastel-lilla frakke fra 2ndday, som jeg simpelthen er så glad for – den bliver også en sikker vinder til efteråret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR