FABULOUS FOUR

SUMMER MUSTHAVES // WHAT TO PACK

summerwanties

Om 3 ugers tid rejser jeg til Sydfrankrig med min familie, og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg glæder mig til at spise lækker mad, sole mig i det varme vejr, at bade i poolen, drikke kolde drinks og iføre mig flotte farver på både negle og krop! Jeg drømmer om ovenstående items, som er et miks af både dyrt og billigt. En nem måde at opgradere et sommerlook på (ifølge mig) er ved at lægge en flot neglelak på både hænder og fødder i en flot sorbet-agtig farve – det er nemt, hurtigt og billigt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR