NELLY SHOE SALE

FAVORITE SUMMER PRODUCTS

Sommerens favoritter fra henholdsvis MAC, Benefit, Tromborg, Glossier, NYX, Collection og Rimmel

Noget af det bedste ved sommer er, at jeg kan skrue lidt ned for mængden af den makeup jeg bruger. I de kolde måneder bruger jeg meget energi på, at få min hud til at se så præsentabel ud som muligt, selvom det kan være svært når man er efterårsbleg og har en blå/grå undertone i huden ; ) Det er (heldigvis!) noget nemmere at se pæn ud om sommeren, da en flot sommertan gør underværker for ens hud. Ovenover ser i mine favoritter, som hjælper min hud til at se frisk og sommerlig ud. Jeg bruger altid en dagcreme under min makeup, enten fra Avène, Weleda eller Glossier, som både får makeuppen til at se pænere ud og holde længere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SHOE SALE