CHECKED

THE ITEMS THAT GOT AWAY // H&M & MANGO

theitemsthatgotaway
Skjorte: H&M (billede lånt fra fine Karoline Dall’s Instagram) Nederdel: MANGO

Det seneste halve år har jeg prøvet at blive bedre til at styre spontane køb i forbindelse med shopping, hvor jeg lige har sovet på den før jeg har købt det ønskede item. Dette har fungeret super fint, fordi jeg langt de fleste gange er kommet fra de forskellige items igen. DOG må jeg altså erkende, at jeg har fortrudt ikke at købe visse items (særligt to) fra henholdsvis H&M og Mango. Den fine skjorte fra H&M var i butikkerne for et halvt års tid siden, mens nederdelen er blevet udsolgt på Mango’s hjemmeside for nylig. HVIS i sidder inde med en af delene eller begge, må i meget (!) gerne kontakte mig – for lige præcis de ting mangler i min garderobe! ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED