FABULOUS FOUR

POSTCARD FROM FRANCE

postcard

Hermed første postkort fra skønne Sydfrankrig. Temperaturen hernede siger 30+ grader hver dag, og dagene går derfor med en masse afslapning, pool-badning, en (del) indtagen af Mars-is og en masse sol. Her er der et par stemningsbilleder fra de første 5 dage, som blandt andet har budt på markedsdage, kanotur og hygge. Farverne hernede er så smukke, og alle baggrunde er meget Instagrammable, som gør det noget nemmere at tage flotte billeder ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR