ACCESSORIES // IPHONE COVERS

FRENCH BEAUTY PRODUCTS

p7300407

Når jeg er i Frankrig smutter jeg altid forbi et af de lokale apoteker for at anskaffe mig mine absolutte favorit skønhedsprodukter. Jeg køber altid en flaske eller to af Biodermas rensevand, som virkelig er den bedste (!) til at fjerne makeup. Jeg bruger den både morgen og aften, og den sikrer, at alt makeup og snavs kommer væk fra mit ansigt. Jeg anskaffede mig også Avène’s termalske kildevand, som jeg bruger når min hud har brug for lidt ekstra fugt og pleje i løbet af dagen. Det sidste og mindste produkt fra Hexomedine, er et rigtig mirakelmiddel mod bumser og uren hud, og så kostede det kun 3€. Jeg dypper en vatpind ned i produktet, og dupper derefter vatpinden på de urenheder jeg har, og morgenen efter er urenhederne væk – virkelig vildt og rart, selvom jeg ikke har lyst til at vide hvad der er i af ingredienser ; )

2 kommentarer

 • Perfekt. Jeg må have en Hexomedine med hjem! Biodrema er apoteket derhjemme begyndt at forhandle – så tror jeg springer den over, da pladsen i kufferten er begrænset 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja det skal du helt sikkert! Ja det er rigtigt, Bioderma er bare meget billigere i Frankrig. Tror jeg gav 10 euro for 500ml, hvor det herhjemme koster 199, så der er bestemt noget at spare, just in case 😉 Hvis du leder efter en fugtighedscreme, så er Lait Creme fra Embryolisse virkelig god – den plejer man at kunne finde på de fleste apoteker dernede også 🙂 God tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACCESSORIES // IPHONE COVERS