FABULOUS FOUR

FIRE TING AT LAVE PÅ EN FRIDAG

dayoff

Noget af det bedste jeg ved er en fridag (eller to ; ) ) midt på ugen, og dette er tilfældet for mig i dag, hvor jeg har fri fra mit studie. Det betyder, at dagen i dag skal gå med lidt lektielæsning, men derudover skal den stå på et par andre hyggelige ting, som næsten altid er noget jeg laver når jeg har fri, blandt andet:

  • Jeg skal se et afsnit eller to (eller 3) af min all time yndlingsserie med de 4 bedste piger.
  • Jeg skal iføre mig mit blødeste sæt tøj og sætte håret op i en rodet knold (skal man egentlig børste tænder på en fridag?
  • Jeg skal drikke en masse kaffe og måske et par kopper varm kakao – jeg er måske en af de eneste, men jeg ELSKER at efteråret er på vej, og fejrer det med varme drikke og endda lidt julemusik i højtalerne ; )
  • Og til sidst noget af det aller vigtigste – magasinlæsning, og gerne de bedste af slagsen, ELLE, Vogue Paris, Eurowoman, Costume og jeg kunne blive ved…
  • Andre små, hyggelige ting jeg ofte gør på fridage er at gå en tur ned i de lokale genbrugsbutikker, at lægge en flot neglelak (denne gang en flot bærfarvet en af slagsen), lave videre på DIY-projekter og bruge tid på at lave en god frokost. Det er de små ting der gør den store forskel : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR