FABULOUS FOUR

MY NIGHT TIME ROUTINE

nightroutine1

Jeg elsker selv at læse om andres skønhedsrutiner, og eftersom det efterhånden er lidt tid siden jeg sidst delte min Night Time Routine, kommer her en opdateret version – nogle af produkterne er de samme, og nye er kommet til. Her kommer min skønhedsrutine trin for trin. Den er simpel og tager kun omkring 5 minutter, men det er den ultimative selvforkælelse for mig, og jeg ville slet ikke være den foruden.

  • Det første jeg gør er at sætte håret op i en knold og fjerne dagens makeup og snavs med min Bioderma rensevand.
  • Derefter smører jeg min hud ind i en god creme – Glossier’s Priming Moisturizer hvis min hud har brug for en let fugtgivende creme, og Weleda’s Skin Food hvis den har brug for ekstra omsorg.
  • Hvis jeg har nogle urenheder eller et par på vej, dypper jeg en vatpind i den lille flaske fra Hexomedine, som fjerner bumser øjeblikkeligt.
  • Efter disse ovenstående ting er gjort, gør jeg mit hår klar til natten. Her redder jeg mit hår med min Tangle Teezer børste, og derefter putter jeg en dråbe eller to af den lækre olie fra Moroccan Oil i håret. Til sidst sætter jeg mit hår op i en fletning, og voila!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR