MY NIGHT TIME ROUTINE

MIX // FLORAL PRINT AND CHECKED BLAZER

thesedays1
Blazer: SECONDHAND/ Skjorte: H&M/ Jeans: FIVEUNITS/ Støvler: MANGO

I torsdags var jeg iført min nye blazer endnu en gang, og jeg kan bare mærke, at jeg bliver mere og mere glad for den. Den fungerer så godt til alle farver og print, selvom min kæreste vist synes, at der er noget lidt mormor-agtigt over den ; ) Samme dag læste jeg det nye Costume som er på gaden nu, hvori der er et spændende interview med Iman Meskini aka Sana fra SKAM, som er en god grund til at investere i magasinet – hun er jo så sej!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NIGHT TIME ROUTINE