MIX // FLORAL PRINT AND CHECKED BLAZER

SØNDAG // TIDLIG JULEFROKOST, JULEFILM OG MAGASINLÆSNING

soendaag
Alle billeder er fundet på Pinterest

I dag holder jeg søndag med stort S, og den står på rigtig søndagshygge i mit lille hjem – så meget, at jeg tidligere i dag inviterede min kæreste på julefrokost i stuen, hvor jeg havde tilberedt fiskefilet, karrysild, laks, varm leverpostej etc. – jeg er et vaskeægte julemenneske, og glæder mig allerede sådan til jul (selvom jeg muligvis er ene om det ; ) ). I skrivende stund sidder jeg i sofaen med en skål fyldt med jordbær og vindruer, magasiner, kaffe i min yndlingskop og en varm striktrøje på kroppen, og skal til at se en af mine absolutte yndlingsfilm, “Home Alone” – selvfølgelig 2’eren, for den er nemlig bedst! God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIX // FLORAL PRINT AND CHECKED BLAZER