LONG TIME NO SEE

PRAKTIK HOS 9PR

praktik9pr

Der er noget jeg helt har glemt at sige, som sker meget snart og som jeg har glædet mig til siden midten af maj – jeg starter nemlig i praktik hos PR-bureauet, 9PR, på næste mandag! I forbindelse med mit studie på KEA skal man nemlig i 10-ugers praktik, og det starter altså lige om lidt – og jeg kan næsten ikke vente! Jeg skal arbejde som modeassistent og assistere deres Brand Advisor. Det bliver en udfordring, at skulle vænne mig til at arbejde fra 9-17 når jeg har været vant til korte skoledage, men mon ikke det bliver det værd ; )

2 kommentarer

 • Det lyder altså virkelig fedt! Hvad er det du studerer på KEA? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jeg glæder mig også virkelig meget! Jeg studerer Marketing & Communication Design 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME NO SEE