FABULOUS FOUR

BEAUTY FAVORITE // BLUSH

blushes
MaxFactor “Lovely Pink” / Nars “Orgasm” / MAC “Warm Soul” / Rimmel “Rose” / MAC “Well Dressed”

Jeg ELSKER blush – faktisk er det et af mine absolutte yndlings produkter når det kommer til makeup. Engang havde jeg lidt svært ved at bruge blush, fordi jeg ikke helt vidste hvor og hvordan det skulle påføres, og tit syntes jeg at det så fjollet ud fordi jeg har fregner. Nu har jeg dog fundet ud af, hvordan det fine produkt skal bruges, og bruger det nu hver dag. Mine favoritnuancer er de lyserøde/fersken-agtige af slagsen, og mine favoritter er ovenstående 5 : )

2 kommentarer

 • De har også en super god fersken/lyserød farvet blush fra Nilens Jord. Det bruger jeg og er rigtig glad for den.

  Lige noget helt andet: hvilken skrifttype bruger du til dine overskrifter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja Nilens Jord laver også mange fine ting! Skrifttypen hedder “Didot” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FABULOUS FOUR