BEAUTY FAVORITE // BLUSH

DE FØRSTE TO UGER HOS 9PR

9pr

I skrivende stund sidder jeg og slapper af i sofaen med en hyldeblomst/danskvand og det nye Costume indenfor rækkevidde og nyder, at weekenden er lige rundt om hjørnet. Som nævnt tidligere er jeg jo begyndt som praktikant hos 9PR, og har nu været der i 2 uger. Jeg bruger det meste af dagen på bureauet, hvor jeg er fra 9-17 (hallooo voksenliv ; )) og er bare så udkørt når jeg kommer hjem, så derfor bliver bloggen nedprioriteret lidt for tiden. Jeg er dog rigtig glad for at være der, og kan mærke, at jeg så småt er begyndt at falde til – og de ting som gav mig koldsved for 2 uger siden, falder mig heldigvis mere naturligt nu! Pigerne på bureauet er alle super søde, og det er virkelig inspirerende at være omgivet af dygtige mennesker, der alle brænder for deres arbejde i mode- og skønhedsbranchen. I anledningen af min praktikstart købte jeg (selvfølgelig) den mest lyserøde og glitrende notesbog jeg kunne finde, som fuldender min skrivebordsplads så fint!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY FAVORITE // BLUSH